O nama

Konfekcija Karalić osnovana je 1979. godine u Kruševcu, odakle i danas posluje. Kao jedini proizvođač radne odeće u tom periodu, ubrzo nakon osnivanja, distribuciju je proširila na teritoriju čitave Srbije. Od samog osnivanja ideja vodilja bila je da se kvalitetnim i modernim uniformisanjem zaposlenih istovremeno unapređuje i opšti imidž kompanije, što su klijenti prepoznali, te nam mnogi od njih poverenje ukazuju i danas. U prilog tome govori i velika referentna lista klijenata širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja u regionu.

 

Materijali

U ponudi imamo veliki izbor kvalitetnih uvoznih materijala. U cilju zadovoljavanja što raznovrsnijih zahteva, snabdeveni smo materijalima težine od 100gr/m2 do 350gr/m2, različitih sirovinskih sastava. Shodno potrebama kupca, u ponudi imamo i vodoodbojne i uljoodbojne materijale.

Izrada

Porodična tradicija, radna etika i iskustvo duže od 35 godina garancija su kvaliteta svih naših proizvoda. Šivenje se vrši isključivo jakim koncem, uz duple štepove na kritičnim spojevima. Svi artikli prolaze tri nivoa provere kako bi se osigurao maksimalan kvalitet finalnog proizvoda. Pored kvalitetne izrade, velika pažnja posvećuje se i komfornosti proizvoda, kako bi naši proizvodi bili udobniji pri svakodnevnom korišćenju.

Modeli

Modeli izloženi na web prezentaciji predstavljaju samo deo asortimana koji imamo u ponudi. Ako Vam je neki od prestavljenih modela privukao pažnju, ali bi ste voleli da unesete određene izmene, kontaktirajte nas. Pored toga, ukoliko u našoj ponudi ne nađete adekvatan model, spremni smo za izazov – uz konsultacije sa Vama izradićemo potpuno nov uzorak u kratkom vremenskom roku. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših modelara možemo izaći u susret svim zahtevima koji se odnose na izgled i funkcionalnost modela. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki savet.