Termovizijska kamera Infiray CBL19

205.000,00 RSD

Monokular za termovizijsko slikanje i video snimanje Cabin, kompaktan je i lagan, jednostavan i udoban za nošenje i rukovanje jednom rukom. Bateriju možete brzo ukloniti. S izvrsnim funkcijama i ugrađenim LED svetlom, KABINA se može koristiti za lov, pretraživanje i pozicioniranje u različitim vremenskim uslovima. Bez obzira na to, da li je dan ili noć i bez obzira na loše vrijeme, možete posmatrati, fotografisati i snimati mete skrivenih iza prepreka.

Visok kvalitet slike
KABINA je opremljena samorazvijenim detektorima VOx (vanadij-oksid) visokih performansi. Opremljen elektroničkom opremom visokih performansi i najsavremenijom infracrvenom optikom, pruža izuzetno jasne termalne slike, čineći otkrivanje i prepoznavanje jednostavnim i učinkovitim tokom dana i noći.

12 μm termovizijski detektor
Upotrebite detektor snage 12 μm visokih performansi

HD ekran 1280 × 960
Visoka rezolucija pruža jasne i šarene slike.

Izuzetno jasan način rada pogodan je za loše vremenske uslove poput magle i kiše. Ovaj je način osetljiviji za prikaz više detalja.

Funkcija slike u slici
2 puta uvećana slika, dok će vidno polje ostati normalno vidljivo.

Na osnovu procenjenih visina cilja, korisnik može brzo i lako da dostigne grubu udaljenost od cilja pomoću ugradjene pozornice daljinomera.

Jaka svetlost sa promenjivim fokusom
Kabina je opremljena uvoznim LED perlama od 3 w i ima dvostepenu funkciju prebacivanja i zumiranja. Udaljenost zračenja može dostići 50 m, što Vam omogućuje potrebno osvetljenje za potragu i spasavanje

3100mAh
KABINA je opremljena 3,6 V baterijom velikog kapaciteta 3100 mAh koja može raditi neprekidno 7,5 sati. Bateriju možete brzo ukloniti i umetnuti za nekoliko sekundi, pružajući idealno rešenje za bateriju

Dugme za brzo fokusiranje
CABIN podešava fokus u rasponu od 100 ° dugmetom za fokusiranje, omogućavajući Vam brži uvid u cilj.

Minimalno uvećanje: 2x
Maksimalno uvećanje: 8x
Ekran: 1280×960 HD LCOS
Kabina poseduje i 16Gb memorije za skladištenje podataka
Domet otkrivanja: 980m (ljudska figura)
Ugao gledanja: 13,8 ° x 10,4 °
Vodootporna IP66
Radna temperatura: 20– +50 / -30– +60
Dimenzije: 165 x 50 x 85 mm.
Težina: 380 gr.
Pakovanje sadrži: termovizijsku kameru, bateriju, kabal za punjenje, profesionalnu torbicu.

Šifra proizvoda: M583 Kategorije: , Oznake: ,