Steiner 10×42 SkyHawk 3.0

56.750,00 RSD

Dvogled Steiner Skyhawk 3.0 10×42
Uvećanje: 10x
Težina: 720 grama
Širina: 128 mm
Visina: 147 mm
Dubina: 61 mm
Izlazna pupila: 4,2 mm
Intezitet svetlosti: 17.6 lux
Faktor sumraka: 20.5
Vidno polje na 1000 m: 108 m
Temperatura operisanja: od -20 stepeni C do +70 stepeni C
Vodootporan i otporan na maglenje

Steiner High Contrast Optics

Omogućava neverovatno posmatračko iskustvo, kako za početnika, tako i za iskusne posmatrače. Sva sočiva i prizme su izrađene sa preciznošću i posebno su prsvučene, što kao rezultat daje čistu i jasnu sliku sa prirodnim bojama i visokim kontrastom.

Steiner Fast Close Focus

Malim okretom centralnog fokusirajućeg točkića Vašim prstom je da bi se prepoznali predmeti od vrlo male do velike udaljenosti. I to veoma brzo i sa apsolutnom oštrinom. Ovo se takođe veoma lako postiže ako nosite rukavice tokom hladnog vremena.

Ergonomic Eyecups

Inovativni sistem nudi najveći mogući posmatrački komfor, pouzdanu zaštitu od slučajnog svetla sa strane, kao i od vetra i drugih elemenata. Ergoflex Eyecups – zaštitne gumice okulara su napravljene od mekanog, savitljivog i prijatnog silicijuma koji ne iritira kožu i pri tome daje prirodan i ugodan osećaj kada se koristi. Postoje 3 načina korišćenja:
ergonomični (ergonomic) – za idealan komfor
cilindrični – (cylindrical) – klasična varijanta i
nivo za osobe koje nose naočare

Steiner ClicLoc Belt Attachment

Steiner-ov pametni ClicLoc sistem za kaiš oko vrata osigurava da je Vaš dvogled uvek čvrsto povezan. Ukoliko želite da odvojite dvogled, to možete učiniti jednim jednostavnim pokretom, a na isti način ga možete jednostavno ponovo spojiti.

Steiner-ov nitrogen pressure system

Maglenje ili stvaranje kondenzacije unutar dvogleda je u potpunosti sprečeno, zahvaljujući ovom tehnološkom rešenju – 2 way valve technology. Čak i temperaturne varijacije od -40 stepeni C do +80 stepeni C – ne utiču na funkcionalnost Steiner dvogleda.

Distance Control System

Garantuje brzo i lako uočavanje. Fokusiranje se odvija pre nego što podignete dvogled za posmatranje. Tokom posmatranja, distancu mete možete očitati sa dvogleda u svako vreme. Ukoliko želite možete čak i prethodno da postavite distancu, preko nego što počnete da posmatrate.

Steiner Comfort Grip

Comfort balance system garantuje prijatno rukovanje dvogledom. Ova nova, ergonomska, optimizovana površinska tehnologija bazirana na ,,NBR” – kombinuje dobar hvat, komfor i dugotrajnost na idealan način. Izuzetno mekana površina, napunjena tehnogelom, daje siguran, udobar i neverovatan hvat za palčeve. Sprečava prerani umor i time omogućava znatno duže posmatračko iskustvo. Sa NBR Longlife Rubber Armouring (spoljašnje gumeno telo) savladaćete sve situacije. Ova hemijska formula nije samo robusna, već takođe omogućava i odličan hvat tokom hladnoće, toplote, vlažnih uslova itd. Ova gumena zaštita takođe odoleva ulju, kiselini, slanoj vodi, hemikalijama i štiti dvogled od udara i habanja.

Extreme ruggedness

Lagano visoko-tehnološko kućište pruža neuporedivu stabilnost i otpornost na šokove i udarce. Upotreba Makrolon polikarbonata koji je otporan na visoke temperature i koroziju. Kućište je izrađeno od ovog materijala i izdržava udarce od 11 G sile.

Ergonomic design

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu dvogled leži savršeno u rukama.

Šifra proizvoda: M4686 Kategorije: , Oznake: , ,