Red dot NikkoStirling MRSL

39.300,00 RSD

Brend Nikko Stirling osnovan je davne 1956. godine od strane Malcolm John Fuller (1924-1994).Malcolm John Fuller, rođen je u Australiji‚ i kao tinejdžer susreo se sa vatrenim oružijem i lovom na australijskim farama koje su bile bogate divljim svinjama, jelenima, lisicama i zečevima. Iskustvo koje je sticao kao tinejdžer, a kasnije i kao iskusni lovac pružila su Malcolmu Fulleru neverovatno pratično iskustvo, poslužili su mu za razvoj optičkih nišana pod nazivom Nikko Stirling. 
Krajem 50-tih u Japanu osnovao je kompaniju Stirling Scope Compani Ltd u Tokiju, za proizvodnju i izvoz optičkih nišana u Evropu, Afriku i Australaiju.
Brend Nikko Stirling iza sebe ima milione zadovoljnih kupaca, pregršt nagrada i prepoznatljivo ime u svetu.

Nikko Stiling nudi optičke nišane posebno konstruisane za lov, kao i za sport.Red dot Nikko Stirling, odličan izbor za svakog lovca, rekreativnog strelca, pružaju jasnu oštrinu koja je od vitalnog značaja za postizanje uspeha u lovu. Jasne i svetle tačke, kompaktnog dizajna, lagane težine, robusne konstrukcije. Osvetljena crvena tačka, precizna i jednostavna za korišćenje.
Nitrogeno punjenje za otpornost na magljenje, optičko sočivo, vodootporan, cev punjena azotom.
Uvećanje: 1x
Prečnik objektiva: 28mm
Končanica: crvena 4MOA podesiva po različitim intezitetima
Raspon nadm.visine 100m: 356 cm.
Težina: 414 gr.
Dimenzije red-dota: 70×30 mm.
Završni sloj: matte black
Garancija: 2 godine
Proizvodjač: Nikko Stirling

Šifra proizvoda: M5458 Kategorije: , Oznake: , ,