Naočare Gamakatsu 7128-012 Racer

4.440,00 RSD

G-naočare, najnoviji modeli Gamakatsu naočara Gamakatsu predstavlja 2 nova modela polarizacionih naočara, Racer i Wings. Oba rama imaju jako moderan dizajn, izuzetno su laki i udobni. Sočiva iz 6 slojeva Sočiva G-naočara su napravljena od 6 slojeva:
– 2 hidrofobna sloja (1 i 6) dizajnirana da odbacuju vodu i sneg sa površine sočiva
– 2 sloja (2 i 4) sa premazom protiv grebanja  
– 1 visoko kvalitetni polarizacioni sloj (3)
– 1 višeslojni sloj sa zaštitom od refleksije (odsjaja) (5) koji absorbuje svetlost i sprečava  je da prodre u zadnja sočiva prema oku, eliminišući i zaslepljujuće efekte koji se stvaraju prilikom jakih promena intenziteta svetlosti.  
3 boje sočiva Naočare su dostupne u 3 različite boje sočiva: boja ćilibara, svetlo zeleno-plava i svetlo siva sa blagim efektom ogledala.  
Boja ćilibara je odlična kako za vedro tako i oblačno vreme; proizvodi bogat kontrast koji je izuzetan i u sumrak. Pružaju izuzetan pogled na peščanim terenima. Oboje – svetlo zeleno-plava i svetlo siva su savršena i za sunčane i oblačne dane.
Zeleno plava sočiva stvaraju mekšu i lakšu sliku dok svetlo siva sa blagim efektom ogledala imaju više prirodniji pogled.
Komplet Gamakatsu G-naočare dolaze u kompletu sa polu tvrdom plutajućom kutijom uz dodatak trake za nošenje oko vrata, kao i mikrofiber krpice za održavanje.

Šifra proizvoda: M8885 Kategorije: , Oznake: ,