Naočare Gamakatsu 7128-011 Racer Light Gray

4.710,00 RSD

Gamakatsu G-glasses Racer Light Gray/Mirror
Nova serija Gamakatsu G-glasses Racer Light Grey/Mirror – polarizovanih naočara za ribolov modernog dizajna, lagane i sa velikim komforom. Naočare dolaze u tvrdoj plutajućoj futroli sa kopčom za kačenje na prsluk, mekanom trakom za nošenje oko vrata koja ne iritira kožu i antistatičkom krpicom za održavanje.
6 SLOJEVA U STAKLA
G-glasses stakla se sastoje iz 6 slojeva:
– 2 hidrofobna sloja (1 i 6)  dizajnirani da bacaju kišu i sneg sa površine stakla
– 2 sloja (2 i 4) sa anti-greb slojem
– 1 kvalitetan polarizovani sloj (3)
– 1 višeslojni sa anti-reflex sloj (5) koji apsorbuje svetlost i sprečava da se svetlost odbija od zadnjeg dela stakla u oko, eliminišući povratnu refleksiju
Light Grey/Mirror boja stakla daje prirodne boje i savršena je za sunčane i snežne dane.

Normalne naočare za sunce samo zatamnjuju pogled. Polarizovana stakla poboljšavaju Vaš pogled.Sunčeva svetlost putuje u svim pravcima. Kada se reflektuje sa horizontalne površine kao što je asfaltni put ili voda, svetlost često postaje teško polarizovana na horizontalnoj ravni. Vertikalna svetlost je korisna za ljudsko oko. Ona omogućava da vidimo boje i kontraste, dok koncentrisana horizontalna svetlost stvara odbljesak, koji nam onemogućava da vidimo i tada možemo biti u potencijalno opasnoj situaciji (npr. za volanom).
Polarizovana stakla sadrže vertikalni filter koji efikasno blokira horizontalno svetlo, dozvoljavaju samo korisnoj vertikalnoj svetlosti da dopre do oka, stvarajući na taj način pogled bez odbljeska sa prirodnim bojama i kontrastima. To ih čini idealnim za ribolovce jer na taj način omogućavaju gledanje kroz vodu.

Šifra proizvoda: M8887 Kategorije: , Oznake: ,