Delta Forest II 10×50

20.800,00 RSD

Predstavljamo Vam, najnoviju seriju Delta Forest dvogleda. Svaki Delta Optical Forest II dvogled ima optički sistem, sastavljen od 8 elemenata i koristi visoko kvalitetne BAK4 prizme. Sve optičke površine imaju višeslojni antirefleksivni premaz na bazi srebra što čini sliku izuzetno oštrom i kontrastnom. Unutrašnjost optičke cevi je maksimalno tamna, kako ne bi dolazilo do neželjenih refleksija i „duhova“.
Svi Delta Forest Series II dvogledi imaju centralni fokuser i podešavanje dioptrije na desnom okularu. Dvogledi ove serije mogu podneti čak i najteže vremenske prilike, a da se ne zamagle zato što je unutrašnjost dvogleda punjena azotom. Čvrsta gumirana konstrukcija, omogućava da se dvogledi mogu koristiti na vlažnoj zemlji ili po kiši. Delta Forest II dvogledi mogu izdržati potapanje u vodu ne dublju od 1 metra u trajanju od 3 minuta.
Dvogled Delta Forest je pravljen za svakodnevnu upotrebu. Za lovce, posmatrače ptica i sve ljubitelje prirode. Napravljen od laganih materijala i presvučen gumom kao dodatnom zaštitom, brzo je našao svoje mesto u svetskoj ponudi dvogleda.
Može se montirati i na tripod, čime dobijate dodatnu preciznost i lakoću gledanja. 
Uvećanje:10x
Prečnik objektiva:50 mm
Izlazna pupila: 5 mm
Linearni ugao vidnog polja:94/100m
Udaljenost oka:21,5 mm
Faktor sumraka:22,4
Geometrijska moć umanjenja rasipanja svetlosti:25
Azotno punjenje:DA
Dimenzije:165x133x60 mm
Težina: 870 g
Boja: zelena
Oprema: poklopci za okulare, poklopci za objektive, traka za nošenje oko vrata, torbica za prenos, krpica za čišćenje štetu.
Brend: Delta Optical

Šifra proizvoda: M623 Kategorije: , Oznake: , ,