Delta Forest II 10×42 DO-1300

19.800,00 RSD

 

Predstavljamo Vam, najnoviju seriju Delta Forest dvogleda. Svaki Delta Optical Forest II dvogled ima optički sistem, sastavljen od 8 elemenata i koristi visoko kvalitetne BAK4 prizme. Sve optičke površine imaju višeslojni antirefleksivni premaz na bazi srebra što čini sliku izuzetno oštrom i kontrastnom. Unutrašnjost optičke cevi je maksimalno tamna, kako ne bi dolazilo do neželjenih refleksija i „duhova“.
Svi Delta Forest Series II dvogledi imaju centralni fokuser i podešavanje dioptrije na desnom okularu. Dvogledi ove serije mogu podneti čak i najteže vremenske prilike, a da se ne zamagle zato što je unutrašnjost dvogleda punjena azotom. Čvrsta gumirana konstrukcija, omogućava da se dvogledi mogu koristiti na vlažnoj zemlji ili po kiši. Delta Forest II dvogledi mogu izdržati potapanje u vodu ne dublju od 1 metra u trajanju od 3 minuta.
Dvogled Delta Forest je pravljen za svakodnevnu upotrebu. Za lovce, posmatrače ptica i sve ljubitelje prirode. Napravljen od laganih materijala i presvučen gumom kao dodatnom zaštitom, brzo je našao svoje mesto u svetskoj ponudi dvogleda.
Može se montirati i na tripod, čime dobijate dodatnu preciznost i lakoću gledanja. Vodootporan
Uvećanje:10x
Prečnik objektiva:42 mm
Izlazna pupila: 4.25 mm
Optički premaz: FMC
Faktor sumraka: 20.5
Podešavanje interpupilarnog rastojanja: 59 – 73 mm.
Ugaono vidno polje (stepeni) :6.8
Linearno vidno polje na 1000m: 119
Najkraća udaljenost fokusiranja: 2m.
Podešavanje dioptrije: -/+5
Azotno punjenje:DA
Dimenzije (dxšxv):147x127x56 mm
Težina: 712 g
Boja: zelena
Oprema: poklopci za okulare, poklopci za objektive, traka za nošenje oko vrata, torbica za prenos, krpica za čišćenje štetu.
Brend: Delta Optical

Šifra proizvoda: M627 Kategorije: , Oznake: , ,