Čizma Garsing Ranger 015 Crna Zimska

9.990,00 RSD

Garsing ruski proizvođač opreme i obuće. Fokusirani su na vojne, policijske, taktičke, lovačke i druge outdoor čizme, cipele i patike. Veliku pažnju posvećuju samom načinu izrade i materijalima koje koriste u izradi. Svaki novi model radne, taktičke ili vojne obuće je testiran. I to, samo testiranje, nije vršeno samo u laboratorijama već i u najgorim vremenskim uslovima, kako bi se dobio realan prikaz samog kvaliteta čizme.

Kožne zimske vojne čizme Garsing RANGER – popularan dizajn čizme, jedan od prvih dizajniranih u Garsingovoj fabrici. Čizme ovog dizajna proizvode se više od 23 godine što samo dokazuje njihovu popularnost.
Spoljašnji deo ove vojne čizme izrađen je od prirodne hromirane kože. Unutrašnjost čizme je obložena krznenom postavom. Samim tim ovaj model je veoma pogodan za nošenje u uslovima niže temperature. Poznato je da je krzno odličan termo izolator.
Zadnja strana i vrh prednjeg dela čizme je ojačan tvrđim termoplastičnim materijalom. Visina ovog modela je 220 mm, a težina cipele je 1280 grama.
Spoljašnji deo: prirodna hromirana koža
Unutrašnji deo: obloženo krznenom postavom
Visina modela: 220 ± 3 mm
Težina: 1280 grama (veličina 42)
Proizvođač: Garsing

Očisti
Šifra proizvoda: M173 Kategorije: , Oznake: , ,