Čizma Garsing Grom 339 O Zelena

6.900,00 RSD

Garsing ruski proizvođač opreme i obuće. Fokusirani su na vojne, policijske, taktičke, lovačke i druge outdoor čizme, cipele i patike. Veliku pažnju posvećuju samom načinu izrade i materijalima koje koriste u izradi. Svaki novi model radne, taktičke ili vojne obuće je testiran. I to, samo testiranje, nije vršeno samo u laboratorijama već i u najgorim vremenskim uslovima, kako bi se dobio realan prikaz samog kvaliteta čizme.
Zelene takticke cizme prevrnuta koza GROM  Garsing model specijalno dizajniran za policijsku i taktičku upotrebu u gradu. Sportska podloga komfornt i udobonost pri dužem nošenju. Takođe, veoma se dobro adaptira na samu podlogu i površinu.
Spoljašnji deo čizme je izrađen od prevrnute prirodne kože – Velor, najlonske tkanine i zaštitne kože Matrik. 
Postava G.R.O.M. modela je od tekstilnog materijala Cambrelle® tj. Super Royal®. U pitanju su materijali za oblogu cipela i uložaka. Otporni su na abraziju i poseduju visoke antibakterijske i anti gljivične osobine. Ove materijale karakteriše izgled sunđera, veoma su porozni i apsorbuju tri puta veću vlagu nešto teže. Poseduju sposobnost broz sušenja i omogućavaju cirkulisanje vazduha i vlade, tako da su Vam noge suve i da se osećate udobno.
Spoljašnjost: izrađena od kombinacije prirodne kože ,,Velor“, najlonske tkanine i zaštitne kože ,,Matrik“
Postava: tekstilni materijal Cambrelle®/Super Royal®
Kapa: ojačana termoplastičnim materijalom
Visina čizme: 200 mm
Masa (broj 42): 1210 grama
Proizvođač: Garsing

Očisti
Šifra proizvoda: M178 Kategorije: , Oznake: , ,